dimarts, 11 de juny del 2013

8 de juny: Flagstaff (Arizona) - Route 66 - Las Vegas (Nevada)

Avui és dissabte i aprofitem per dormir una estona més. Al mateix Dinner on vam sopar, fan uns shakes i pancakes molt bons. Mentre el Jordi va a córrer i afegeix 7 km més al repte d'Endomondo Córrer per Catalunya, dret a decidir, la Neus i El Julio esmorzen. 


Després d'esmorzar, filmem un barri residencial de Flagstaff amb cases de fusta típiques de les sèries americanes. També ens acostem al Roadhouse on vam estar la nit anterior, per fer preses diürnes del local.


Tot seguit, emprenem el camí cap a Las Vegas. Durant el primer tram seguim part de la mítica ruta 66, fem una primera parada en una Harley Davidson Shop i ens trobem un grup típic de "moteros" (bikers), als quals els expliquem el projecte #dretadecidirUSA, i s'ofereixen a portar a la Neus durant uns 35 km, fins a Williams, amb una clàssica Harley Davidson. Un cop  arribats a Williams,  entreguem una estelada i un exemplar del llibre la Liz Castro al grup de bikers


Un cop tots dins del cotxe, seguim fent via per la ruta 66, fins arribar a Seligman, on parem a filmar i ens trobem amb un altre biker, al qual entrevistem i ens dóna la seva opinió. Va armat i fa respecte però, tot i així, és un individu molt amable i ens ensenya i ens deixa agafar la pistola que porta (ja descarregada).



El paisatge durant aquest tram de la ruta 66, recorda la pel·lícula de Thelma i Louise. Recorrem grans extensions deshabitades i desèrtiques on, de tant en tant, trens quilòmetrics trenquen  amb la solitud que ens envolta. 

Apreta la gana i finalment arribem a l'únic local que ens trobem a la carretera. Només passar la porta, entrem en una escena de pel·lícula de western: "cowboys" prenent cerveses a la barra, una cambrera amb davantal servint hamburgueses i hot dogs, un billar a l´entrada, i el local decorat amb tota mena de referències al món dels vaquers. Mentre mengem,  parlem amb la cambrera i altres personatges del local. Després d'explicar-los la situació de Catalunya, es mostren molt interessats, i entrevistem un dels clients.



Deixem la ruta 66 i fem camí, direcció a Las Vegas. Abans, fem una parada en una de les preses més grans del món, la Hoover Dam. A fora, la calor i la xafugor són terribles: 109 graus Farenheitt! Semblava que estiguéssim a l'infern; ens cremaven els ulls.


Per fi arribem a Las Vegas. El motel es troba a 15 minuts caminant del carrer principal, l'Strip, on estan la gran majoria dels casinos. Tot i ser molt tard, sortim a donar una volta i entrem al Venettian, on hi ha reproduccions a gran escala de la ciutat de Venècia. Tot és molt artificial i, a la vegada, espectacular. També ens apropem al Harrah´s i al Ceasar Palace. Ja entrada la matinada, tornem a l'hotel gairebé sense forces. Ha estat un dia molt intens!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada