dimecres, 12 de juny del 2013

9 de juny: Las Vegas (Nevada) - Los Angeles (California)

Ens llevem tard, ja que estavem rebentats. Hem dormit força bé i toca fer camí cap a Los Angeles. Continua fent força calor i xafugor: les temperatures s'acosten als 100 graus Farenheitt!


La circulació és intensa. En ser diumenge, molta gent torna de cap de setmana a Los Angeles i, degut a això, fem una horeta de caravana. La carretera travessa el desert de Mojave. Parem en un àrea de descans que sembla un oasi en mig del desert.


Després de gairebé dues hores de viatge en direcció L.A., la circulació s'aclareix i anem fent via. Arribem a Calabasas, al nord de Los Angeles, on farem nit. La Neus i el Jordi surten a córrer mentre el Julio fa el treball rutinari de cada dia (carregar bateries i passar les targetes de memòria als discs durs portàtils). Afegim 20 km més al repte d'Endomondo, Corre per Catalunya

La temperatura ha baixat: hem pasat dels 100 graus de Nevada als 70 del sud de California. El Jordi aprofita per banyar-se a la piscina del motel. Fa més fresca fora de l' aigua que no pas a dins.


Un cop dutxats, anem a Los Angeles, al Piano Bar del Jimmy, un noi que vam conèixer al roadhouse de Flagstaff i ens va convidar al seu bar quan li vam dir que anàvem a Los Angeles. El local és molt acollidor i hi ha bona música en directe. Després de dues horetes, tornem cap al motel, que demà ens espera una ràpida visita a la ciutat de les estrelles!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada